Om Oss

Stol på vår mangeårige erfaring og fornøyde kunder.Profesjonelle skjønnhetsbehandlinger i Norge

Velkommen til Wax and Beauty LAB!
Hos oss handler det ikke bare om behandlinger, det handler om å skape langvarige forhold.
Wax and Beauty Lab AS ble grunnlagt i 2016 og har blitt en av de mest populære salongene for profesjonelle behandlinger og voksing for kvinner og menn.
Vi samarbeider med de mest anerkjente og effektive merkene, og vårt dedikerte team har spisskompetanse innen skjønnhetsbehandlinger og fotterapi. Vi tilpasser alle behandlinger for å gi deg en god opplevelse.

0
Fullførte Behandlinger
0
Fornøyde Kunder
0
År Erfaring

Vårt Team

Oxana

Oxana grunnla og står bak WAX AND BEAUTY LAB (siden 2016). Utdannet hud – og kroppsterapeut fra Beauty Hudpleieskole og har jobbe innen faget i flere år, siden 2013. Godkjent av Cidesco International. Sertifisert kursholder og ambassader for ItalWax Norge, spesialist på profesjonell kropp og intimvoksing for kvinner og menn. Hun har lang erfaring innen kroppsvoksing og har utført over 70.000 Brazilian/Manzilian behandlinger siden 2013 (meget nøye og rask etter mange års erfaring). Autorisert fotterapeut.
PRO Waxing kvinner
PRO Waxing for menn
Plasma Lifting
Hudterapeut
Lash extension
Lashlift
Brynstylist
Fotterapi 
Manikyr
Tannbleking ekspert
Kursholder og ambassadør for ItalWax
 
Oxana har erfaring fra:
* Waxing palace  i Oslo – 3 år
* Wax and Beauty Lab AS  – (innehaver og eier  siden 2016) 

Alesya

Alesya er en autorisert hud- og kroppsterapeut med en internasjonal CIDESCO-eksamen. Hun fullførte sin utdannelse ved Norsk Frisør- og Hudpleieskole. Siden 2011 har hun arbeidet ved forskjellige salonger i Oslo, blant annet Afroditeklinikken, Beauty Oslo og Bionic Skin. Alesya er lidenskapelig opptatt av sitt fag, og derfor har hun mange faste kunder som har fulgt henne gjennom alle disse årene.
Profesjonell voksing for kvinner
Profesjonell voksing for menn
Hudpleie
Avansert hudpleie (kjemiske peelinger, Dermapen)
Lash lift
Brynstyling
Fotpleie
Tannbleking

Manuela

Manuela har 35 års erfaring i skjønnhetsbransjen. I 1996 åpnet hun den første Long-Time-Liner-klinikken i Oslo, som tilbyr kurs og behandlinger. Alle permanent makeup-utøvere med tittelen Linergist har fått sin utdanning fra hennes skole. Hun er også en spesialist innen medisinsk tatovering.
Filosofi og mål: Å skape naturlighet i form og farge.
Manuela legger stor vekt på å forstå alle kundens ønsker og muligheter, både når det gjelder fasong og farge, før behandlingen starter.
Timer kan bestilles på: www.longtimeliner.no

Vårt Salong

Vår vakre skjønnhetssalong i hjertet av byen venter på deg. Bli kjent med vårt elegante interiør, førsteklasses tjenester og en atmosfære som inviterer til avslapning og fornyelse. La deg bli forført av sjarmen til vårt eksklusive miljø og nyt en unik opplevelse av skjønnhet og velvære. Velkommen til vårt galleri av skjønnhet og stil.